Exit case: MercIT – Budget123

budget123

Merc IT ApS har udviklet programmet Budget123, som er et værktøj til dynamisk budgettering og ledelsesrapportering til små og mellemstore virksomheder. Produktet integreres nemt med andre bogføringssystemer og giver et klart og hurtigt billede over virksomhedens økonomi og hermed mulighed for ledelsen til hurtige beslutninger. Programmet kan lave forecasts baseret på realiserede regnskabstal, opstille scenarier og hurtigt foretage finansielle konsekvensberegninger.

Samarbejdet mellem Syddansk Innovation A/S og MercIT ApS
MercIT blev etableret i oktober 2006 sammen med flere andre investorer og var indtil oktober 2016 et af Syddansk Innovations A/S’ porteføljeselskaber. Proof-of-Business kom allerede tidligt i forløbet, og selskabet fik et positivt cash flow i 2016. Det forventes at selskabet også fremover vil forsætte den positive udvikling.

Samarbejdet med MercIT viser, hvordan innovationsmiljøordningen fungerer bedst. Syddansk Innovation A/S er med til at afdække de første risici, og samtidig kunne tiltrække eksterne investorer til en fælles investering. MercIT har haft dygtige iværksættere, der konstant har haft fokus på det kommercielle, hvilket resulterede i, at de nu har købt Syddansk Innovation A/S ud af MercIT ApS.

Syddansk Innovation A/S ønsker MercIT ApS held og lykke fremover.